Kadıköy İlkokulu
KADIKÖY MAH. KADIKÖY KÜME EVLERİ NO: 363 BULDAN / DENİZLİ

VİZYON

Çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı,nitelikli ahlaklı bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Eğitim sistemleri, içinden çıktığı medeniyetler kadar, evrensel insanlık değerleriyle de harmanlanırlar.Biz Kadıköy İlkokulu olarak; eğitimin ana ve baş öznesini insan olarak almaktayız. Eğitimi, sadece okul ve sınıf içinde öğrencilere yapılan bir olgu olarak değil; yaptığımız sanatsal, kültürel, bilimsel ve sportif çalışmalarla toplumun tüm fertlerini içine alan bir yaşam tarzı haline getirmeyi amaçlamaktayız. Göreve başladığımız günden itibaren ´Sanata, bilime, çevreye ve insana dair her şey Kadıköy´de´ sloganıyla iş ve işlemlerimizi yürüterek, öz değerlerine ve evrensel değerlere bağlı bireyler yetiştirmek misyonumuzu oluşturmaktadır.

Öğretim Şekli :Tam Gün

Tam Gün

Buldan İlçe merkezine 20 km Denizli il merkezine 60 Km

Proje Çalışmaları